Dieren & Hengelsport "NELIS"

Farme food puppy melk

500 gram Alleen op bestelling binnen 24 uur in huis

8714857120058
Farme food puppy melk
€ 43.50 23.85 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5191molmol
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Lees de lange beschrijving, over dit artikel.
Wat zijn de voordelen van Farm Food HE?
Jonge honden groeien veel gelijkmatiger
Wanneer pups vanaf het begin Farm Food HE te eten krijgen groeien ze veel gelijkmatiger, zonder de bekende groeischokken en -pijnen. Dit betekent een betere botontwikkeling en geeft dat banden en pezen zich in een gelijkmatig tempo kunnen ontwikkelen waardoor ze veel stabieler worden. Steeds weer bevestigen fokkers ons, dat de honden tijdens de groei altijd "in verhouding" zijn. Vooral bij de grotere rassen is dit punt zeer opvallend.

De honden worden steviger en bespierder
Honden zijn van nature zoogdiereters. Daarom is bij het ontwikkelen van Farm Food HE rekening gehouden met het natuurlijke voedingspatroon van de honden. Vandaar dat er bij de bereiding van Farm Food HE uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vleesmeel en vet van zoogdieren (rund) en niet van gevogelte (kip). Dit heeft tot gevolg dat het aminozuurpatroon in de voeding het best overeenkomt met de natuurlijke opbouw van het lichaam. Hierdoor worden de honden steviger en harder in hun bespiering.
De honden worden levenslustiger en stabieler van karakter
Steeds weer krijgen we te horen dat de honden, nadat men is overgeschakeld op Farm Food HE, veel levenslustiger en vrolijker worden. Dit is toe te schrijven aan de hoogwaardige, zuivere grondstoffen die wij gebruiken. Bijv. door gebruik te maken van hoogwaardige (Nederlandse) rundvleeseiwitten is er maar een eiwitfractie van ruim 23% nodig om de aminozuurbehoefte meer dan voldoende te dekken. Hierdoor ontstaan beduidend minder afvalstoffen zodat dienovereenkomstig de lever minder wordt belast. Ook het feit dat geen kleur-, geur- en smaakstoffen aan Farm Food HE worden toegevoegd heeft, gezien de ervaringen bij kinderen, zeer waarschijnlijk een stabiliserend, positief effect op de karakters.
De vachten worden beter en voller
Vooral door het gebruik van zuivere rundvetten die niet hoger verhit zijn geweest dan 90oC, vanzelfsprekend aangevuld met lecithine, wordt de stofwisseling van de honden minder belast. Voeg daarbij het feit dat er bij de productie geen antioxydanten worden toegevoegd en het zal u duidelijk zijn dat de huid niet gebruikt behoeft te worden als uitscheidingsorgaan van afvalstoffen. Deze feiten, tezamen met de hoogwaardige eiwitkwaliteit en het niet gebruiken van bindmiddelen, zijn er verantwoordelijk voor dat ook voedingstechnische huid- en vachtproblemen worden opgelost en de kleur en structuur van de vachten weer wordt zoals die moet zijn!
Oudere honden krijgen "een tweede jeugd"


Opvallend veel Farm Food HE klanten melden dat oudere honden veel actiever en levenslustiger blijven dan honden van gelijke leeftijd die een andere voeding krijgen. Ook krijgen wij regelmatig meldingen van hondenliefhebbers dat hun hond(en) aan "een tweede jeugd" zijn begonnen, nadat ze zijn overgeschakeld op Farm Food HE. Dit feit is volledig toe te schrijven aan de hoge zuiverheid van Farm Food HE.
Farm Food HE geeft een zeer goede ontlasting
De honden die Farm Food HE te eten krijgen hebben in het algemeen een zeer goede ontlasting. Geen gekleurde weke drollen, maar mooie donkere keutels. Omdat Farm Food HE per kg. veel energie bevat, met een verteerbaarheid hoger dan 86%, is de hoeveelheid ontlasting relatief weinig.
Farm Food HE bevat geen bindmiddelen
Bindmiddelen worden vaak toegevoegd om een hardere brok te verkrijgen. Deze hebben echter tot nadeel dat ze in het darmkanaal bepaalde sporenelemen- ten binden waardoor deze onopneembaar worden. Hierdoor kan onbalans in de voeding ontstaan, die op langere termijn een zeer nadelige effect heeft op de gezondheid van de honden.
Farm Food HE bevat geen antioxydanten en conserveringsmiddelen
Door de hoge zuiverheid van de gebruikte grondstoffen is de toevoeging van antioxydanten en conserveringsmiddelen aan Farm Food HE overbodig. Het enige "nadeel" hiervan is, dat de houdbaarheid daardoor beperkt is tot 6 maanden na productie.
Farm Food HE is bestemd voor alle honden van alle leeftijden
Omdat honden van verschillende leeftijden en/of onder verschillende omstandigheden geen ander, maar meer of minder nodig hebben van een voeding die biologisch in balans is, bestaat er maar één soort Farm Food HE.

Zowel de kwaliteit en verteerbaarheid van de ingrediënten en de samenstelling van Farm Food HE is zodanig dat puppyvoer of seniorenvoer, net als in de natuur, overbodig is.
Farm Food HE is wel beschikbaar in een zogenaamde 'mini' brok, precies hetzelfde maar dan voor pups en kleine rassen.
Het zal u duidelijk zijn geworden dat wij zeer veel waarde hechten aan de kwaliteit en de zuiverheid van de ingrediënten om daarmee overbelasting van de lever te voorkomen. Dit is in feite het geheim waarom de honden het, ook op langere termijn, "zo goed doen" op Farm Food HE.
Farm Food HE is niet geëxpandeerd
Om te voorkomen dat waardevolle voedingsstoffen worden beschadigd (bijv. de vetten) en/of verloren gaan (bijv. vitaminen), wordt Farm Food HE niet geëxpandeerd maar geperst. De ingrediënten die expandatie behoeven (de granen) worden vooraf geëxpandeerd en daarna in de totale samenstelling verwerkt.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review